Karabulut İlkokulu

Vizyon: Biz Karabulut İlkokulu olarak;demokratik okul anlayışının benimsendiği, sorgulayan, araştıran, çağdaş bireylerin yetiştirildiği, toplumsal, kültürel ve sportif etkinliklerde başarılı, sürekli değişim ve yenileşmeyi yaşayacak, okul ve yaşadığı yerleşim birimini ağaçlandırıp, yeşillendirerek çevre bilinci oluşturan, her türlü etkinlikte işbirliği, işbölümü paylaşma ve kardeşliğe yer veren, eğitimin gerçekleşmesinde sevgi ve saygıyı ön planda tutan, öğrencilerin topladıkları verileri kendi beyinlerinde yorumlayarak, bilgiyi kendilerine mal ettikleri, öğrendiklerinin davranışa dönüştürülmesini gerçekleştirebilen, öğrenci, öğretmen, veli ile tüm okul çevresinin daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı, hem orta öğretime hem de yaşama ve iş alanlarına öğrenci hazırlayan bir okul ortamı olmasını istiyoruz. Biliyoruz ki… Biz, okul, veli, öğrenci ve çevreden oluşan büyük bir AİLEYİZ.

Misyon: Biz Karabulut İlkokulunda bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karabulutilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Karabulut Mahallesi / AKŞEHİR / KONYA

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - KARABULUT,AKŞEHİR İLÇESİNİN KUZEYİNDE,İLÇEYE 9 KM. UZAKLIKTA BİR KÖYDÜR.

Adres - Karabulut Mahallesi / AKŞEHİR / KONYA

Ulaşım AKŞEHİR İLÇESİNDEN VE KÖYDEN KARŞILIKLI HER SAAT BAŞI MİNİBÜS SEFERİ VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 145, İLÇE MERKEZİNE 9 KM.